پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر


پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر

پژوهنده گرامی سلام ما را پذیرا باشید.
هموطن ایرانی جهت رفتن به صفحه اصلی دانلود فایل با عنوان پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر بر روی دکمه دریافت فایل کلیک نمایید

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر

پروژه کارافرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر در 94 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مشخصات فایل
تعداد صفحات94
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی
توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر در 94 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

مقدمه و هدف
كليات
توليد شكر و نيشكر در جهان 
توليد شكر و نيشكر در ايران 
نيشكر كاري در ايران 
توليد شكر نيشكري در ايران 
نيشكر كاري در خوزستان 
كشت و صنعت كارون 
تركيب شيميايي نيشكر
مواد آلي غير از ساكاروز 
اسيد هاي آلي 
تركيبات غير آلي 
تركيبات ازت دار 
فرايند توليد شكر از نيشكر 
مقدمه
برداشت نيشكر 
مواد زائد همراه ني 
آماده سازي ني 
شستشوي ني 
خرد كردن ني 
عصاره گيري 
زلال كردن
صافي هاي خلاء
تبخير كننده ها
تبلور 
سانتريفوژ 
تركيبات شربت نيشكر 
پلي ساكاريدها 
لوان 
پكتين 
سلولزان 
نشاسته 
دكستران 
مشخصات فيزيكي شيميايي دكستران
توليد دكستران
مشخصات جنس لوكونوستوك 
ميكربهاي موجود در كارخانه قند 
ميكروارگانيسم هاي نيشكر 
سالم سازي آسياب ها 
روش هاي سريع اندازه گيري دكستران
پلي ساكاريدهاي نيشكر
صمغ درني ترش
پلي ساكاريدهاي بخش تصفيه 
ضايعات ناشي از دكستران 
ضايعات نامعلوم 
تداخل در اندازه گيري درصد قند 
مشكلات ناشي از دكستران در تصفيه و توليد شكر خام 
اثر بر شربت زلال كنندها 
اثر دكستران بر صاف شدن 
اثر دكستران بر نارواني 
اثر بر بلورهاي ساكاروز
اثر بر سرعت رشد بلورها 
اثر بر شكل بلورها 
اثر بر ظرفيت كارخانه 
اثر بر خلوص ملاس نهايي 
مواد و روشها 
اثر روش هاي برداشت بر روي سرعت تشكيل دكستران 
نمونه برداري 
آزمايشهاي مربوط به ني 
تعيين ماده خشك 
تعيين درصد قند (پلاريمتري)
درجه خلوص 
تعيين قند معكوس 
اندازه گيري دكستران 
آزمايشهاي مربوط به شربت 
اثر دكستران بر انحراف پلاريزاسيون 
اثر استات سرب بر حذف دكستران 
اثر فرمالين 
روش هاي آماري 
روش هاي تجزيه واريانس 
رگرسيون 
نتايج و بحث
آزمايشهاي نيشكر 
آزمايش قند 
آزمايش درجه خلوص 
آزمايش PH 
آزمايش نسبت كيفيت راندمان توليد و شكرخام 
آزمايش دكستران 
آزمايش قند معكوس 
آزمايشهاي شربت 
آزمايشهاي قند معكوس
آزمايش دكستران 
آزمايش اثر دكستران بر انحراف پلايمتري 
آزمايش اثر فرمالين 
آزمايش اثر استات سرب بر حذف دكستران 
ضميمه 
منابع مورد استفاده 

 

بخشی از متن

توليد شكر در سال 83 در مقايسه با سال 63 رشدي معادل 204 درصد داشته است و توليد نيشكر در طي اين سالها نيز رشدي معادل 246 درصد داشته است كه شكر توليدي از نيشكر در حدود 45 درصد توليد داخلي را به خود اختصاص داده است.
مصرف سرانه كشور معادل 35 كيلو قند و شكر مي باشد كه توليد داخلي بيش از 50 درصد مصرف داخلي كشور داخلي كشور را تامين نموده است.


توضیحات بیشتر و دانلود


صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود


http://karenapps.ir/?p=302